iPANT lösning med Envipco returautomat möjliggör för att panta i din bostad

DIGITAL PANTBETALNING I MOBILEN, PANTPENG DIREKT PÅ DITT KONTO kontakta oss så berättar vi mer info@ipant.se

iPANT lösning med Envipco returautomat möjliggör för att panta i din bostad

Stockholm, 13 November, 2019 – iPANT (Techson Nordic AB), har utvecklat en unik ADAPTIVE-plattform, den första i sitt slag, digital återbetalnings lösning och erbjuder en direkt utbetalnings lösning till användarna över hela Sverige och snart runt om i världen.

Miljömedvetenhet är Europas näst största rörelse. Det nya partnerskapet gör det möjligt för konsumenter som använder iPANT att säkert och med bara ett klick få sina pantpengar när de pantar sina tomma flaskor I pantmaskiner som är installerade av iPANT i bostadsområden. För att uppnå denna lösning har iPANT utvecklat en säker och användarvänlig plattform som förenklar pantningen enormt. I samarbete med Envipco, en av världens mest innovativa tillverkare av pantmaskiner, är iPANT redo att installera pantmaskiner I bostadsområden.

iPANT hjälper användarna att få pantpengarna för sina tomma flaskor med en snabb, enkel och säker banköverföring och få en realtids bekräftelse efter att betalningen har slutförts. iPANT-användare får återbetalning genom att bara skanna QR-koden som visas på RVM-skärmen och enkelt kan överföra återbetalningen till sittbankkonto.

Saeid Rashidi, VD för iPANT (Techson Nordic AB), sa: ”Vi måste använda den avancerade tekniken för att skapa medvetenhet och skapa enkelhet för att locka yngre generationen och utbilda vikten av en hållbar miljö. Vi är glada över att kunna erbjuda våra användare en ny och enkel metod för att återlämna sina tomma burkar och PET-flaskor, vilket hjälper konsumenterna att delta i miljö medvetenhet och ett framtidssäker återvinnings ekosystem.

mer info: https://www.mynewsdesk.com/se/trustly/pressreleases/trustly-och-ipant-goer-det-enklare-att-faa-sina-pantpengar-2940510

Om Envipco

Tillsammans med ett strategiskt nätverk av partners över hela världen flyttar Envipco fokus från en “konsumera och återvinna” -modell till en kontinuerlig slinga av “användning och återanvändning” som är mer effektiv och skonsammare för miljön. Det är dessa storbildslösningar som har fått Envipco att samarbeta med dryckesindustrin, detaljhandels industrin och stora flasks tillverkare för att återvinna och återanvända dryckesbehållare – och att generera en lönsam affärsmodell för återvinningsmaterial som fortfarande har bevisbart värde för världen. Vissa av våra distributörer och detaljhandels kunder känner oss bäst för våra patenterade omvända automater och annan återvinningsteknik. Envipco har tillverkat, servat och underhållit RVM:er som har gett överlägsen tillförlitlighet, noggrannhet och arbetskrafts besparingar i mer än tre decennier, och våra tysk konstruerade återvinningssystem sätter fortfarande standarden i branschen. Även om dessa produkter kan vara synonyma med Envipco, är de bara en aspekt av hur vi förändrar återvinnings världen.

Där återvinnings rörelsen länge har koncentrerat sig på insättnings räknings områden och återvinnings program för trottoar kontor, arbetar Envipco med att utvidga till områden utan deposition genom kupong, incitaments program och en inkomst baserad modell för reklam. Vi arbetar med dryckes industrin för att hjälpa till att återvinna höga procenttal av originalmaterial efter konsumenten och återvinna dryckesbehållare.

Om iPANT (Techson Nordic AB)

IT tjänsteleverantören TECHSON har sitt huvudkontor i Stockholm och växer snabbt till en internationell aktör som tillhandahåller komplexa plattforms baserade system genom sina teknikpartners.

Techson tar en individuell inställning till varje kund och analyserar konsument beteende för att ger åd till handlare om betalningsstrategier, risk hanterings metoder och branschtrender. Läs mer på www.ipant.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

EnglishSwedish